Lluís Llach ens parla de la seva novel·la


El 2 de febrer (ja falta ben poquet!) surt a la venda la primera novel·la de Lluís Llach. Mentre esmorzava he vist aquest vídeo que han publicat al diari ARA i m’han vingut moltes ganes de llegir-la! A veure si a vosaltres us passa el mateix!

Aquí teniu el text de la contraportada:

Quatre amics, dos nois i dues noies nascuts el 1920, creixen junts al barri obrer de la Barceloneta. Comencen a descobrir el món en un ambient humil i llibertari, i la proclamació de la República els obre un amplíssim horitzó de possibilitats, il·lusions i esperances. Però la Guerra Civil i la posterior repressió franquista ho estronquen tot. La vida de tots quatre i de les seves famílies queda marcada per l’impacte d’uns fets històrics que influeixen d’una manera especialment tràgica en la relació d’amor i d’amistat entre els dos nois, Germinal i David. El mateix Germinal, ja vell, narra la seva experiència escruixidora a un jove director de cinema que busca argument per fer una pel·lícula històrica. Reconstrucció vivíssima d’un període sovint mal explicat, Memòria d’uns ulls pintats és, per damunt de tot, una extraordinària història d’amor.

I si cliqueu sobre la imatge següent podeu veure el vídeo:


One thought on “Lluís Llach ens parla de la seva novel·la

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s