Hi havia una vegada un comerciant que…


Marjane Satrapi, de nou. Avui amb una petita faula il·lustrada que m’ha acompanyat durant el viatge cap a casa. La Rosa és la filla bonica i intel·ligent d’un ric comerciant. Per un caprici del destí s’enamora d’un príncep i acaba venent-se com a esclava per poder trobar la cura d’una desgràcia terrible.

He de dir que m’esperava una història més… més… com ho diria? Més política? Més crítica? Més Persèpolis, potser? I no, res de tot això. El sospir és una història que ens parla d’aquell amor idealitzat tan típic dels contes de quan érem petits, de prínceps i éssers màgics; però sobretot del sacrifici i l’esperança.

Ah… la vida… un sospir.


4 thoughts on “Hi havia una vegada un comerciant que…

  1. Moltes gràcies per deixar-me gaudir d’un llibre tant bo.

    He après que si algú vol una cosa la pot aconseguir,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s