Cavall de guerra


En Joey és un protagonista diferent, és un cavall. A través dels seus ulls viurem la Primera Guerra Mundial entrant a la història d’una manera diferent a la què estem acostumats. La seva relació amb l’Albert, el jove noi que el cuida i l’ensinistra ens faran viure una intensa relació d’amistat marcada per l’afany de supervivència a què els empeny la guerra. Com diu a la contratapa: “Un gran llibre sobre l’amistat i la guerra que ha esdevingut un clàssic arreu del món”

He investigat una mica i he descobert que recentment se n’ha estrenat una versió cinematogràfica dirigida per Steven Spielberg que arribarà a les nostres pantalles el 10 de febrer. Quines ganes que s’estreni! Abans, però, us recomano la lectura del llibre, segur que us encantarà! I ja sabeu què es diu de les adaptacions cinematogràfiques, oi? Sempre és millor el llibre…! No us queda més remei, doncs, que llegir-lo!


3 thoughts on “Cavall de guerra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s