Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?


La Carlota és una princesa una mica especial… La Carlota no notaria un pèsol sota el matalàs i podria dormir com una marmota sobre un elefant; no besaria mai un gripau perquè no busca un príncep blau… Ella voldria ser aventurera, astrònoma, cuinera; somia amb caçar dracs, fabricar avions de paper, nedar damunt d’un dofí, cercar tresors i caçar papallones! I sobretot, sobretot, sobretot… La Carlota voldria vestir de color taronjaverd, violeta, vermell…!!! Voldria no haver de vestir de color rosa!!!

Però la Carlota té un problema: la seva mare és una REINA ROSA (com totes les reines dels contes) i el seu pare un REI BLAU (com tots els reis dels contes)… Com s’ho farà, doncs, la Carlota per ser una nena aventurera i no una princesa delicada com una flor? Haureu de llegir el conte per esbrinar-ho!!

Per mi, aquest és un conte tant per als més petits… com per als més grans! Per què de vegades, a tots ens va bé recordar que les nenes són nenes i no princeses!!

I si el voleu comprar, només heu de clicar:

Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s