Crowdfunding: micromecenatge per als amics de Témenos


Els amics de l’Editorial Témenos s’han sumat a l’onada de projectes de Crowdfunding i es llencen a la piscina amb aquest.

Explicat amb les seves paraules, el crowdfunding

Es tracta de micromecenatge. Això vol dir que s’ofereix un projecte, en el nostre cas l’edició d’un llibre, i s’ofereix la possibilitat a la gent que t’ajudi de diverses maneres (comprant ja el llibre, per exemple). Un cop han passat 40 dies, i si has arribat a la quantitat, t’ingressen els diners i ja pots fer el projecte sense haver d’avançar els diners. Ho trobem molt interesssant i malgrat les dificultats estem molt il·lusionats!

La veritat és que el projecte pinta molt bé i en els temps que corren la solidaritat que promou aqust tipus d’iniciatives és una llum d’esperança que fa avançar propostes culturals que potser quedarien en un calaix. Des d’aquí us animem a col·laborar-hi!!

Molta sort en el camí, amics!!


2 thoughts on “Crowdfunding: micromecenatge per als amics de Témenos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s