#aquestestiuallegir 17


Seguint amb la sèrie de fotografies de l’equip de monitors de les colònies de l’asma, avui podem gaudir d’una fotografia PRECIOSA! Ella és la Núria i embolcallada d’aquesta fantàstica claror, llegeix La llave de Sarah de Tatiana de Rosnay; una novel·la històrica de la que m’han parlat molt bé! Ja l’has acabat, Núria? T’ha agradat? Ens la recomanes? 😉


3 thoughts on “#aquestestiuallegir 17

  1. El més curiós és veure aquest paisatge sense cap nen o nena….deu ser l’hora de la piscina?, de dinar? o d’un joc al bosquet de les cançons? un joc segur que no doncs la Núria hi seria….. que intrigant….

    1. Potser era a l’hora del vídeo? Ostres, ja no me’n recordo! El fotògraf potser ho pot dir amb seguretat… Encara l’estic llegint. Quan l’acabi dic què tal està!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s