#aquestestiuallegir 19


Amb aquesta fantàstica fotografia avui tanquem la sèrie d’imatges de lectura des de les colònies per saber-ho tot de l’asma a l’Armentera! Ha estat genial compartir aquests dies amb vosaltres i tornar a recordar aquells estius de jocs, gimcanes, cançons i peak flows!!

A la fotografia hi veiem la Txell llegint Cap a terres salvatges de Jon Krakauer. Oi que és el llibre en què es basa la pel·lícula Into the wild?

Ja us vaig avisar que la fotografia d’avui era preciosa!! No m’equivocava, oi? 😉


5 thoughts on “#aquestestiuallegir 19

  1. Ben cert que es tracta d’una fotografia guapíssima per tancar aquest bloc de fotos de lectors apassionats des de la Casa de Colònies l’Armentera, un racó fantàstic de Catalunya on cada estiu des de fa 23 anys s’obre la capsa màgica per viure una aventura molt especial. Els que hi som des del principi encara ens sorprenem del que es pot arribar a aconseguir en unes o en aquestes colònies. La Maria és un exemple indubtable. Felicitats per la iniciativa

  2. Exacte, és Into the wild (gran pel·li, el llibre no l’he llegit). La fotografia és totalment espontània, no està preparada!

  3. El llibre es Heavy Metal, encara pateixo per a aquell noi…. Vaig llegir-lo després de “gaudir” la Febre del Cim, un llibre imprescindible per als amants de la Muntanya, i ja feia patir però…..el Cap a terres salvatges et deixa un mal cos….. Això deu ser que està molt ben fet no?

    1. Ostres, de debò?!?!? M’has fet venir moltes ganes de llegir-lo!! L’altre dia a més, casualitats de la vida, el vaig tenir a les mans però finalment em vaig decantar per un altre… L’apunto a la llista dels pendents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s