#aquestestiuallegir 36


Les vacances van acabant-se però encara sou a temps d’enviar fotografies de lectura!! Avui en tenim una altra de l’Arcadi que tranqui·lament assegut al sofà llegeix Cineclub de David Gilmour gaudint dels últims dies de vacances a Caregue, la Vall d’Àssua.


One thought on “#aquestestiuallegir 36

  1. Jo l’he llegit. El millor és saber que es tracta d’una història real, i que l’autor, un crític de cine, realment li va dir al seu fill que li permetia deixar els estudis i viure amb ell sense pagar cap lloguer a canvi que cada setmana mirés i comentés amb ell tres pel·lícules. Educació a través del cinema! Fantàstic! Però com he dit el desenvolupament a mi no em va convèncer, m’esperava més…
    Això sí, la Vall d’Àssua, preciosa! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s