Aquest estiu hem llegit MOLT!


Ara ja sí que sí… Molts de nosaltres demà tornem a treballar deixant enrere dies de relax, desconnexió i lectura, molta lectura! Aquí a a llegir! n’hem tingut una prova gairebé cada dia! I avui, a mode de cloenda de la secció #aquestestiuallegir agrupem totes les fotografies en un sol post i ens acomiadem d’aquests mesos carregats d’històries i personatges! Només queda donar les gràcies a tots els que hi heu col·laborat enviant-nos  un trosset de les vostres lectures i convidar-vos a continuar llegint i visitant el bloc, perquè ben aviat hi haurà novetats!! Moltes gràcies a tots i totes!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


One thought on “Aquest estiu hem llegit MOLT!

  1. Ha estat un plaer mirar cada dia a veure qui llegia què. Era com obrir una capsa de sopreses. Hi hagut fotos molt boniques, d’altres molt divertides, algunes de molt lluny, d’altres amb històries…Genial
    Esperarem l’estiu que ve…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s