Resum del 2012


Tot i que està en anglès i no he trobat la manera de traduir-ho (si és que es pot), us ensenyo el resum que wordpress fa de l’any del bloc! Molt interessant veure totes les dades així tan ben posadetes. Miro enrere i veig que ha passat un any ple de llibres, imatges, lectures, cites, vídeos… I tot i que les xifres no estan gens malament, el propòsit pel 2013 és millorar-les i fer que el bloc arribi a més gent!

El dia 3 de gener, que és el dia de l’aniversari del bloc, faré un recull/resum de tots els llibres dels que hem parlat al bloc. De moment, podeu fer el tafaner per les dades “oficials” de wordpress!

Here’s an excerpt:

600 people reached the top of Mt. Everest in 2012. This blog got about 8.900 views in 2012. If every person who reached the top of Mt. Everest viewed this blog, it would have taken 15 years to get that many views.

Clickeu aquí per veure l’informe sencer.


5 thoughts on “Resum del 2012

  1. Fantàstic, Maria. Si el primer any tens aquests resultats, queda clar que la crisi no afecta el teu bloc ni l’interès dels seus seguidors. Per molts anys!!!!!

  2. Felicitats per el bloc! L’acabo de descobrir avui mateix, però no dubtis que seguiré entrant per a veure quins llibres puc seguir llegint! 🙂
    Continua així! M’ha agradat molt.

  3. Que un bloc de llibres aconsegueixi cridar l’atenció en un món infectat d’esport, és una de les tres millors notícies possibles. Moltes felicitats Maria.
    Els altres dues? imagineu, que és gratis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s