Cuando a Matías le entraron ganas de hacer pis en la noche de Reyes


Avui que és la nit més especial de l’any, tinc un conte ideal per llegir als petits de casa abans d’anar a dormir. Jo el tinc a la caixeta número 1 dels Minilibros para soñar, però també el podeu trobar en format normal.

el-pis-de-matias-la-noche-de-reyes_articleconsumption

La nit de Reis, en Matías està nerviós i es desperta a mitja nit perquè té ganes de fer pipí. Però… Què passarà si els Reis el veuen? En Matías s’espera una estona però finalment no pot aguantar-se més i se’n va de pet cap al lavabo. És aleshores quan algú molt especial el veu pel passadís… Si voleu saber què li portaran els Reis a en Matías després d’haver-lo vist… Haureu de llegir aquest magnífic àlbum.

La història escrita per Chema Heras us sorpendrà (sobretot el final!) i les il·lustracions de Kiko Dasilva segur que us encanten. L’àlbum està editat per Kalandraka i és, en definitva, una història carregada de màgia i tendresa ideal per llegir avui abans d’anar a dormir!

Espero que tots us hagueu portat molt bé i els Reis us portin allò que demaneu, sobretot, llibres!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s