Dia Internacional del Llibre Infantil


Avui hem pogut veure al llarg de tot el dia que la xarxa ha bullit plena de referències a la commemoració del naixement de Hans Christian Andersen. Avui 2 d’abril hem celebrat el Dia Internacional del Llibre Infantil!

Captura-de-pantalla-2013-04-01-a-las-19.40.57

Al llarg del dia moltes escoles han celebrat l’aniversari amb els alumnes, moltes llibreries han aprofitat per vestir els aparadors de motius de la literatura infantil i moltes bibioteques han fet activitats adreçades als més menuts com per exemple explicar contes, fer tallers d’il·lsutració o ensenyar-los què és el Bookcrossing. I per cert, avui se n’han començat a molts barris, ciutats i pobles! Estigueu alerta i camineu amb els ulls oberts per si trobeu algun llibre que us estigui esperant!

Espero que avui i sempre els dies siguin plens de llibres per als més petits i per als  que no ho són tant!

Llegir, llegir sempre!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s