La llibreria del senyor Penombra, oberta les 24 hores


Amb aquest títol tan curiós i aquesta portada tan misteriosa en vaig tenir prou per endur-me’l cap a casa! Un llibre que va sobre una llibreria sempre és garantia!

la-llibreria-del-sr-penombra-oberta-les-24-hores-ebook-9788415645085

La veritat és que m’ho he passat super bé llegint aquesta novel·la d’en Robin Sloan. La llibreria del senyor Penombra és un indret indubtablement estrany, i d’això, en Clay se n’adonarà quan porti només uns dies treballant-hi. De fet, és un lloc molt més estrany del que pot semblar a primer cop d’ull!

Si el llegiu, us trobareu amb uns personatges molt ben construïts i molt peculiars, una trama que no sabria classificar (Intriga? Humor? Ciència ficció? Amor? Una mica de tot…?) i una gran barreja de llibres antics, noves tecnologies, fraternitats secretes, hackers, Google… i tot plegat per oferir-vos un llibre com segur que no n’heu llegit cap!

També us he de dir que no us espereu el típic llibre de conspiracions i societats secretes a l’estil Dan Brown, eh! Més aviat una trama fantàstica però que sona propera i fins i tot possible! I em sembla que això és el que la fa especial i t’atrapa.

Sé que no us he dit gran cosa de l’argument però penso que ha de ser així! Com menys en sapigueu millor perquè així ho anireu descobrint a mida que entreu a la llibreria del senyor Penombra. Una lectura d’allò més recomanable!


2 thoughts on “La llibreria del senyor Penombra, oberta les 24 hores

  1. Doncs mira, no em sol passar de manera tan fàcil, però m’has convençut! Has aconseguit encuriosir-me amb aquest poti-poti argumental, i realment tant el títol com la portada són molt misteriosos. Miraré d’aconseguir-lo, però potser esperaré a que surti en butxaca, més baratet…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s