Bon viatge, petitó!


Avui em ve de gust parlar-vos d’un llibre de la Beatrice Alemagna per als més petitons de casa. És un dels que li va cagar el tió a la Jana i n’estic enamorada!

BonViatgePetito_cobertaCat

No sabem on va el petitó, però preparem amb ell tot el necessari per fer el gran viatge que sempre comença a la mateixa hora: el xumet, el conte preferit (veieu a la fotografia de quin conte es tracta? Em declaro fan absoluta d’aquest detall! S’emporta El Petit blau i el Petit groc de Leo Lioni!), el peluix, el biberó…

IMG_20151230_083709

Amb la maleta feta, el pare el canvia i li posa un supervestit per l’aventura (ja us podeu imaginar que li posa el pijama!). Tot seguit la mare l’agafa a coll, diu adéu al pare i li fa un petonet… I finalment la mare murmura “Bon viatge, petitó” mentre el deixa al llit per començar l’aventura de… dormir!

Ja veieu que la història és ben senzilla i és ideal per explicar els hàbits d’abans d’anar a dormir. I què dir de les il·lustracions? Personalment la Beatrice Alemagna, m’encanta! I trobo que si aquest text no tingués la sort d’estar acaompanyat per les seves il·lustracions, no seria el mateix. Punts de vista picats, primers plans, imatges tallades, és clar que sí! Fugim de les il·lustracions ensucrades de color pastel i acostumem els més petits a mirar àlbums amb estils artístics ben variats!

Ah, i un últim detall! M’he oblidat de comentar que les pàgines són de cartró i per tant, fantàstiques per les mans dels més petits que comencen a jugar i a passar-s’ho bé passant ells sols les pàgines!

FITXA
Títol: Bon viatge, petitó!
Autor: Beatrice Alemagna
Editorial: A Buen Paso (2015)
Pàgines: 30


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s