Tom, petit Tom, petitó, Tom


En Tom té 11 anys i viu amb sa mare, la Joss, en una carabana atrotinada. La Joss el va tenir amb només tretze anys i ara que en té vint-i-cinc és una mare peculiar… li agrada sortir de festa els caps de setmana i això vol dir que en Tom es queda sol molt sovint i com que s’ha d’espavilar, el veurem força vegades robant fruita de l’hort dels veïns (una parella encantadora!).

Un dia, mentre agafa verdures d’un hort on no ha estat mai, es troba una velleta que no es pot aixecar ajaguda a terra entre les cols . Si no fos perquè en Tom passava per allà, de ben segur que seria morta… Aquesta trobada  els canviarà la vida i, de retruc, la de tot el seu voltant…

M’ha semblat una història preciosa que retrata una realitat molt dura i que aconsegueix fer-ho des d’una tendresa que et commou sense ser efectista ni cursi. Us en recomano la lectura! I per anar fent boca aquí teniu el primer capítol.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s