Amb l’aigua fins al coll


Avui canvio de registre i per primera vegada us parlo d’una novel·la policíaca. No és que sigui el meu gènere preferit però he de reconèixer que aquesta m’ha tingut ben enganxada des de la primera pàgina! Es tracta de la darrera novel·la de Petros Màrkaris, Amb l’aigua fins al coll.

L’últim cas del comissari Kostas Kharitos ens porta a l’Atenes actual dins del marc de la crisi que pateix el país. En mig de manifestacions i malestar per les condicions laborals del cos de policies, Kharitos ha de resoldre l’assasinat de l’antic director del Banc Central que ha estat degollat.

A més a més, sota l’empara de l’anonimat, algú comença una campanya de propaganda contra els bancs animant els ciutadans a boicotejar les entitats financeres i a no pagar-ne els deutes ni les hipoteques. Per a més inri, el cap de la brigada antiterrorista defensa la hipòtesi que l’assassinat ha estat un atemptat terrorista. Kharitos en discrepa totalment i la cosa es complica quan comencen a aparèixer més assassinats.

A què espereu?! A veure si sou capaços de descobrir l’assassí abans que Kharitos!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s