Món Llibre 2012, el Sant Jordi per als nens i nenes


Quan comença l’abril apreixen propostes bibliòfiles per tot arreu! Entre les llistes de recomanacions per Sant Jordi, propagandes editorials, escriptors en promoció als mitjans… trobem una proposta que farà les delícies dels més petits de la casa: Món Llibre 2012.

Organitzat per l’Institut de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona, Món Llibre és (cito el text de la seva web):

Els dies 14 i 15 d’abril se celebra Món Llibre, un festival de literatura amb entrada lliure, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys. L’objectiu de Món Llibre és apropar els llibres als nens i joves i despertar-los el gust per la lectura. Aquest festival pioner i únic a Europa, enguany compta amb els llibres i activitats de més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil i suma la col·laboració de les biblioteques barcelonines, més de deu revistes, Casa Amèrica. Catalunya, els espais del CCCB i el MACBA que obren les seves portes per l’ocasió, així com les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals. Enguany, Món Llibre tindrà les titelles i l’animació de l’objecte com a eix temàtic i proposa més de 100 activitats que faciliten , d’una manera lúdica i participativa, l’accés a través de la lectura a altres àrees del coneixement com la música, el medi ambient, o l’art. Poc a poc, Món Llibre ha anat esdevenint una gran festa de format singular prèvia a Sant Jordi, que sol reunir en un cap de setmana més de 15.000 persones.

Jo vaig anar-hi l’any passat i em va encantar! S’hi respirava lectura a cada racó! Tot era ple de llibres i d’espais que convidaven a seure i fullejar un llibre, a descalçar-se i llegir estirats a terra… Penso que si hi aneu en un moment en que no hi hagi molta aglomeració (crec que aquest és un dels inconvenients de l’espai) podreu passar una estona formidable amb els més petits!

Ah, i com ja va sent una tradició, hi podreu trobar els amics Vivim del Cuentu amenitzant la vetllada amb un munt de contes i entre les editorials, els amics de Bang amb la seva col·lecció de còmics per als més petits: Mamut Còmics.


5 thoughts on “Món Llibre 2012, el Sant Jordi per als nens i nenes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s