Vacances!


Avui començo les vacances i això vol dir que tinc moooooooolt temps per llegir!!! VISCA!!! Molt molt aviat us parlaré de l’últim llibre que he llegit i que recentment ha publicat Estrella Polar d’Edicions 62: No està escrit a les estrelles d’en John Green. Mentrestant, a gaudir de la lectura… sense rellotge!!


5 thoughts on “Vacances!

 1. Aquest any engego la segona temporada del CLUB DE LECTURA del Foment MArtinenc de Barcelona. Un grup obert a tothom però amb un públic femení d’entre 60 i 80 anys. Aquests dies he de preparar la llista de llibres que llegirem el pròxim curs. Alguna idea? recomanacions…. els llibres els trec de la DIBA per tant no poden ser novetats editorials ja que calen més de 15 còpies per què me’ls deixin. Els hi agrada el marro, ja m’enteneu.
  A veure quins títols em podeu proposar. (aquest any hem llegit: el cor d eles tenebres, seda, el club dels divendres, pedra de tartera, 10 negrets, la meva família i altres animals, club de pela de patata de Guernsey… per que us feu una idea.)
  Moltes gràcies

  1. Quina il·lsió el teu comentari, Ricard!! Sembla que cada vegada més gent segueix el bloc!
   Si hagués de fer una llista per un club de lectura, segurament la començaria amb “La peculiar tristesa del pastís de llimona”, una lectura fresca i amb un argument que us sorprendrà. Si remenes pel bloc en trobaràs la ressenya. El que no recordo ara és si l’edició és molt nova…
   Enguany també hi afegiria algun títol de l’Emili Teixidor a mode d’homentage: “Retrat d’un assassí d’ocells”, “Pa negre”, “La lectura i la vida”… (aquest darrer és un assaig i també en trobaràs una ressenya si xafardeges el bloc).
   El “Diari d’uns anys” de Montserrat Roig també és una bona lectura tot i que sent un recull d’articles seus, no sé si s’adequa al que busques pel club de lectura…
   “El curiós incident del gos a mitjanit” d’en Mark Haddon crec que també pot ser una molt bona opció!
   I no ho sé… La llista podria ser infinita!! Si me’n vénen més al cap, te’ls vaig dient!!!

   1. Ok. Tinc un problema de logística. Per no fer gastar diners a les senyores he aconseguit uns tractes amb la directora de la Benguerel, ella ens aconsegueix els llibres del catàleg col·lectiu de la DIBAi a més dins les bilios de Barcelona. Per tant he de rastrejar no només el tipus de llibres sinó també el nombre de còpies, en necessito més de 15 per títol. Agafaré pa negre.
    Estaré atent a veure que passa. Moltes gràcies

 2. Ja m’he acabat la segona part dels Jocs de la Fam. Me l’he llegit en dos dies! M’ha enganxat moltíssim! Necessito la tercera part, ja!!! una abraçada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s