#aquestestiuallegir 12


Avui llegim des de… TAILÀNDIA!! 

L’Albert ens explica:

Estic llegit l’últim Premi Man Booker, el del 2011, que es titula “The sense of an ending“, del britànic Julian Barnes. El vaig comprar a una llibreria de Bangkok i l’he llegit d’una tirada. Està molt ben escrit, però la història no m’ha captivat gaire. Un jubilat rememora els seus temps i amics de l’institut i es replanteja la seva versió de la vida, la que ha construït la seva memòria, arrel d’una carta d’un advocat que li obre interrogants del passat i fan que les coses que sempre havien tingut sentit tal i com ell les havia viscut i assimilat deixin de tenir-ne.

Estic llegint a la cala Ao Hin Wong de l’illa tailandesa de Koh Tao (illa tortuga).

És genial rebre fotografies de tan lluny!! Però no acaba aquí l’aportació de l’Albert!! Ens envia també fotografies del making off per fer-se la foto pel bloc! La gràcia és que ell no sabia que les hi estaven fent! Boníssim! 😉

Foto 1: La definitiva

Foto 2: Arribant a la roca en qüestió amb el llibre a la mà

Foto 3: Escalant la roca.. Era més difícil del que semblava quan m’hi vaig veure davant… I hi havia crancs!!

Foto 4: Indicant a l’Alexis on s’havia de posar per la foto més idònia


2 thoughts on “#aquestestiuallegir 12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s