#aquestestiuallegir 13


Avui comença una sèrie de 7 fotografies que vénen d’un lloc que per a mi és molt especial: La casa de colònies l’Armentera, a l’Esquirol (Osona). És especial perquè allà hi vaig passar alguns dels millors estius de la meva vida a les colònies per saber-ho tot de l’asma!! Quants records!! Van passar els anys i la vida em va dur a unes altres colònies però les de l’Armentera han continuat amb la mateixa il·lusió que el primer dia i amb un equip de monis genial!

La primera foto d’aquesta sèrie és del Carles, l’ànima de les colònies! I el veiem llegint Crim de sang d’en Sebastià Alzamora. Carles, una abraçada des del cor!! 😉

M’ha fet tanta il·lusió rebre aquestes fotos…!! No us ho podeu imaginar!!


2 thoughts on “#aquestestiuallegir 13

  1. Llegir es un dels millors esports que es poden practicar, et manté el to intel•lectual, et fa viure vides paral•leles i et converteix en una mica més savi. Si les biblioteques fossin la nostra cova del tresor seriem “rics de tot el que hauríem guanyat fent el camí com deia el gran Kavafis”. Llegir potser no ens farà viure més, però ens aportarà una intensitat tan gran que allargarà cada minut de la nostra existència. Glòria a les paraules encadenades i gravades en paper.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s