#aquestestiuallegir 21


Avui tenim una altra fotografia de lectura a la muntanya! M’encanta!

Ell és el Toni a l’estany de la Colomina a la Vall Fosca . No llegeix un llibre pròpiament dit. Podríem dir que llegeix unes memòries d’ell i la seva colla. Son les notes de la travessa que va fer fa 35 anys per alguns dels mateixos indrets que l’excursió d’avui que l’ha fet amb 3 dels seus fills i els seus 2 néts. No hi havia tornat més des d’aleshores.

Encara que no estigui llegint un llibre pròpiament dit, i tant que acceptem la foto! L’important és el fet de la lectura i el que està llegint segur que és més important per a ell que qualsevol llibre! Gràcies per compartir-ho amb nosaltres!


2 thoughts on “#aquestestiuallegir 21

  1. El més difícil resulta concentrar-se en el llibre i no desviar la vista cap al paisatge. Enteneu ara el perquè prefereixo la muntanya a la platja?. Bona lectura Toni i bona caminada, imagino que la “cordada” es insuperable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s