#aquestestiuallegir 20


I el número 20 de les fotografies de lectures estiuenques és per a… la Montse!! I a més a més tens l’honor de ser l’entrada número 100 del bloc!! 🙂

I la Montse diu així:

T’escric des de Travesseres, un petit poble del terme municipal de Martinet de Cerdanya, on avui inaugurem les nostres vacances, a una casa rural que es diu Cal Mateuet. Comprendràs que amb aquests dos noms (Martinet i Mateuet)* estava clar que hi havíem de venir. Ja fa tres anys que hi venim i s’hi està moooooooolt bé. Des de la terrassa de la casa es veu tot el Cadí, Un regal per la vista. Durant 15 dies ens empapem d’aquesta imatge i així podem tornar a Barcelona i passar la resta de l’any.

El llibre que estic llegint és el segon volum de la Trilogia de Salterton, de Robertson Davies, titulat Levadura de malicia. M’agrada molt aquest autor canadenc. Us recomano també la Trilogia de Deptford, i la Trilogia de Cornish, totes editades per Libros del Asteroide que és una editorial que m’agrada molt.

Bon estiu i bones lectures.
Una abraçada

(* els fills de la Montse es diuen Martí i Mateu i si remeneu per les fotografies d’#aquestestiuallegir els hi trobareu! I ja que hi sou, també podeu buscar el Carles i ja tindreu la família completa! ;))


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s