#aquestestiuallegir 25


Avui tenim una altra fotografia de la Roser!! I aquesta és de lectura des del llit!! Com és que encara no en teníem cap des del llit?! És un dels llocs on llegim sovint!! Roser, ens encanta!!

El seu e-mail diu així:

Li vaig dir a l’Alba si tenia algun llibre que no pesés gaire per anar de viatge i que em pugués agradar. No us ha passat mai de llegir un llibre i pensar: “aquest li agradria a tal”?
L’Alba em va donar aquest llibre “El Món Groc” de l’Albert Espinosa. No és un llibre nou, és del 2008. Sembla que de l’Albert Espinosa i el seu càncer ja ho sapiguem tot: Planta 4a, Polseres vermelles…però a mi aquest llibre m’ha sorprès molt agradablement. D’entrada hi trobem 23 descobriments que va fer ell durant 10 anys de malatia que són 23 lliçons aplicables a la vida en general.
N’hi ha un que m’ha encantat. Diu que quan estàs malalt els metges van omplint el teu historial mèdic. Doncs ell suggereix que ens fem el nostre propi historial (no un diari) sinó més que un diari. I entre altres coses diu que cada dia podríem apuntar en una llibreta 4 o 5 coses que ens han fet feliç aquell dia: amb qui estàvem, què va passar… però sense enrotllar-nos gaire. Ho trobo molt bona idea: buscar d’un dia qualsevol 4 o 5 coses que t’hagin fet especialment feliç…
Després parla dels “grocs”. Gent que ens trobem a la vida que no són ni amics ni amors però que fan que la nostra vida no sigui la mateixa després d’haver-los conegut (és més llarg d’explicar).
Jo us el recomano i crec que també seria una bona lectura per a adolescents de 16 cap amunt!


2 thoughts on “#aquestestiuallegir 25

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s