#aquestestiuallegir 26


L’Imma ens envia aquesta fotografia de lectura estiuenca de la trilogia de Els Jocs de la fam! Moltes gràcies 😉 !!

El seu e-mail diu així:

El llibre és Sinsajo, de Suzanne Collins, el tercer de la trilogia Los juegos del hambre. La fotografia és del meu fill de 14 anys, a qui he contagiat la meva passió pels llibres. Estem disfrutant d’un dia de platja a S’agaró. Jo també estava llegint (Una ola con sabor a pez, de Nuria Riera, deliciós), i en aixecar la vista i veure’l a ell concentrat en la seva lectura, vaig agafar el mòbil i…aqui està la meva aportació a #aquestestiuallegir.
Bon estiu i bones lectures!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s