#aquestestiuallegir 28


Avui ens tornem a trobar amb en Carles. Havent canviat l’escenari de les colònies per la tranquil·litat de la Cerdanya el veiem impassible a l’onada de calor que ens envolta. Llegeix  A merced de la Tempestad primer volum de la Trilogia de Salterton de Robertson Davies. I és que la història tracta d’un grup de teatre amateur. Vet aquí perquè està tan interessat!!!


One thought on “#aquestestiuallegir 28

  1. El motiu de que em recomanessin el llibre es aquest, que es tracta d’un grup de teatre amateur que vol posar en escena un Shakespeare, la Tempestat. Un cop acabat puc dir que te detalls que es reconeixen en qualsevol grup de teatre amateur, tot i que no és tant habitual que el director – directora en aquest cas – sigui professional. Després d’Un crim de Sang i Et donaré la Terra de Don Chufo, aquest projecte de l’Illa de Prosper ha estat un bon complement per mantenir el caliu teatral, alternant amb el text de “EL criat de dos amos” la propera estrena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s