#aquestestiuallegir 30


Arribem a la fotografia número 30 de lectures estiuenques!!! No m’ho pensava pas que n’enviaríeu tantes!! És fantàstic!! I l’honor de la xifra el té la Clara, que des del sofà de casa seva a Barcelona ens envia aquesta preciosa imatge tot llegint Memòria d’uns ulls pintats d’en Lluís Llach.

Per cert, cal puntualitzar que el va començar una nit i l’endemà a la tarda (moment de la fotografia) ja l’acabava! Quina voracitat!


2 thoughts on “#aquestestiuallegir 30

  1. Com a fanàtic autèntic d’en Llach – no en va el considero el millor educador que he tingut – vaig anar a comprar el llibre el dia que sortia, al migdia agafant un temps que hauria dedicat al dinar per anar a comprar-lo, crec que era dijous. Semblava que era difícil que TAMBE això ho fes bé, però vaig quedar encantat, em va durar molt poc i encara perquè a la vegada tenia un paper que estudiar. Hi ha moments duríssims i moments encisadors: Llach en el seu estat pur

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s