200 anys de contes de Grimm


A llegir! no podíem passar per alt el 200 aniversari de la publicació dels primers contes dels germans Wilhelm i Jacob Grimm que es commemoren aquests dies!

Segur que per la xarxa heu vist que molts llocs se n’han fet ressò i com no podia faltar, google ens va obsequiar amb un dels seus ja indispensables doodles dels dies assenyalats! Si cliqueu sobre la imatge hi podreu accedir:

google_doodle_grimms_fairy_talesDurant aquests dies festius que s’acosten, us convidem a rellegir alguns dels seus contes. Quant fa que no us perdeu pel bosc amb la Blancaneu? O quina és l’última vegada que heu perdut la sabata tornant de pressa cap a casa? O encara millor: sabríeu dir l’últim cop que vau fer un petó a una granota per veure si en sortia un príncep blau? Doncs a què espereu?! La màgia dels contes no té edats i segur que passeu una bona estona de la mà dels personatges dels Grimm!

I per anar-vos ambientant, aquí teniu un vídeo del MuVIM sobre una exposició commemorativa dels contes dels germans Grimm:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s