Llibreria d’Edimburg


Aquests dies he anat de viatge a Escòcia per visitar ma germana que hi està estudiant. Passejant pels carrers d’Edimburg, vam passar per davant de l’aparador d’una libreria de vell petiteta i amb un encant especial. Mireu què bonica!

Southside Books. Nicolson Street, Edinburgh
Southside Books. Nicolson Street, Edinburgh

Fent la fotografia de l’aparador vaig pensar que seria xulo anar col·leccionant fotografies de llibreries del món! Què us sembla la idea? Us proposo que si anant de viatge (ja sigui ben lluny o a propet de casa!) i trobeu llibreries boniques, hi feu una fotografia i me l’envieu per anar fent gran la col·lecció! Ara que s’acosten les vacances… tingueu la càmera a punt!!! Comencem la col·lecció de llibreries del món!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s