Tanca la mítica llibreria Canuda de Barcelona


Ja fa dies que tinc moltes entrades del blog en esborrany pendents de publicar (coses de final de curs…) però aquesta notícia que acabo de llegir “es cola” davant de qualsevol entrada… I és que avui comparteixo amb vosaltres una notícia ben trista:

Captura de pantalla 2013-06-04 a las 20.40.59

Els amants de les llibreries estem de pega perquè l’anunci d’aquest tancament ens arriba quan no fa gaire que hem perdut la Catalònia (un futur Mc Donald’s) i la Llibreria Proa Espais. Sembla que al “Cementiri dels llibres oblidats” que Ruiz Zafón feia sortir a L’ombra del vent i que els lectors identificaren de seguida amb la Llibreria Canuda, ja li sona el rèquiem…

Nosaltres farem el nostre petit acte reivindicatiu situant-la des d’avui mateix al mapa de Llibreries del món perquè tothom recordi que al carrer Canuda, hi va haver una llibreria que feia olor de paraules que esperaven ser llegides i us convidem a no posar mai els peus al MANGO que s’hi obrirà.


One thought on “Tanca la mítica llibreria Canuda de Barcelona

  1. Molt poques vegades havia entrat en aquesta llibreria, però hi he passat molts cops per davant. El tancament de la Catalonia sí que em va afectar, allà hi anava força sovint. Bé, no serà un gran acte de protesta en el meu cas, però et puc garantir que no posaré els peus en aquest Mango. El McDonald’s de la Catalonia encara està en construcció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s