Lili


Sabeu aquella sensació que tens quan els ulls se’n van sols a una coberta que et crida l’atenció, agafes el llibre, el fulleges i ja no el pots tornar a deixar perquè saps que te l’has d’emportar a casa? Doncs això és el que em va passar amb Lili de Wen Dee Tan.

baed49f3a89a57ffdad3a38f6823bf38

Una vegada, en un poblet hi vivia una nena normal que es deia Lili. Bé, era normal tret d’una cosa… La Lili tenia els cabells VERMELLS com el FOC, cremaven tot el que tocaven! Per aquesta raó a la Lili li costava fer amics i ser tan diferent només li duia problemes… Què passaria, però, si al final ser diferent fos un avantatge? Us imagineu que aquesta diferència fos la clau per resoldre el conflicte? Lili és un fantàstic àlbum il·lustrat, una petita joia que ens explica que tothom és únic, diferent i especial, i que aquesta és la nostra riquesa.

Babulinka segueix amb el seu magnífic projecte editorial per submergir petits i grans en l’educació emocional i el creixement interior, i des d’aquí vull cridar ben fort que ho fa de meravella!! L’autoconeixement depèn d’identificar i gestionar les emocions, i títols com Lili ens acompanyen en aquest camí.

lili11_900

No perdeu ocasió de conèixer la Lili, sempre va bé tenir a prop companys que il·luminin el camí!

FITXA
Títol: Lili
Autor: Wen Dee Tan
Editorial: Babulinka (2016)
Pàgines: 26

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s