Torna A LLEGIR!


Fa 10 anys (10!!) que vaig obrir aquest espai per parlar d’allò que més m’apassiona: LLEGIR! Era sobretot un blog per parlar i compartir Literatura Infantil i Juvenil. Vaig estar uns anys publicant regularment i si rellegeixo tot el que vaig escriure, m’impressiona! Tenia temps, molt temps per llegir i escriure!

Ara hi ha tres criatures que ronden per casa, i òbviament el temps no és el mateix, ni per llegir ni per escriure… 😅 Però també és gràcies a elles i al meu alumnat de Secundària que no he deixat de llegir ni d’apassionar-me amb els llibres per als més petits i no tan petits 😜

I tot això per dir que estic reactivant l’espai “A llegir!” amb novetats i moltes ganes de trobar-nos-hi de nou compartint l’aventura de la literatura!

Què, m’hi acompanyareu, oi?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s