KNOCK! KNOCK!


On és el meu os es demana la nena quan torna de l’escola? L’os no és a casa… On deu ser? Fent-se aquesta pregunta, la petita recorrerà tot l’edifici trucant a la porta de cada pis tot cercant el seu osset i nosaltres l’acompanyarem en aquest viatge que, a priori podria semblar força avorrit, però que de seguida descobrirem que és fantàstic!

Què s’amaga darrere cada porta és una sorpresa fascinant! Seguint una estructura repetitiva, entrarem als vuit apartaments de l’edifici i anirem visitant els veïns que malauradament, no saben on és l’os de la nena… De cada pis, la nena se n’endurà algun company que s’afegirà a l’equip de recerca i finalment, quan arribem al terrat i trobem l’os, caldrà que baixem les escales per tornar a casa.

Aquest és un àlbum que requereix una lectura (i moltes relectures!) lenta i atenta de la imatge. Com a objecte tenim a les mans un espectacular llibre desplegable que necessitarà d’una superfície força gran per a poder llegir-lo amb deteniment i poder gaudir d’una imatge global de tot l’edifici un cop l’haguem desplegat sencer.

En català ara el trobem editat per mtm, però l’edició que jo us ensenyo és l’original de Tara Books.

Ah! I el llibre ve amb un llibret d’activitats que ens dona idees per fer amb els infants després d’haver fet la lectura de l’àlbum. Un recurs molt valuós que s’agraeix.

FITXA DEL LLIBRE:

  • Títol: Knock! Knock!
  • Autora: Kaori Takahashi
  • Editorial: Tara Books
  • Pàgines: 44

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s