L’estrelleta Fitun


Després d’aquest vídeo, poc us vull dir del primer àlbum il·lustrat de Joan Negrescolor escrit per Santiago Alba Rico i editat per Takatuka, perquè el millor serà que ho descobriu vosaltres mateixos i us deixeu portar per la màgia de les imatges i la qualitat del text.

estrelleta_fitun_altaNomés per situar-vos, us explico el punt de partida de la història: En Venceslauet no pot dormir perquè té molt fred tot i tapar-se amb moltes mantes i cobrellits. Aleshores pensa que les estrelles i la seva calidesa el poden ajudar a entrar en calor; però no s’escalfarà fins que no descobreixi que no cal anar tant lluny a buscar la solució! On la trobarà i de quina manera ho descobrirà, us ho deixo a les vostres mans!

Una molt bona història per parlar amb els més petits de la moralina i politicalitat que s’amaguen rere el Venceslauet i les seves estrelles!

Us enllaço una entrevista a Joan Negrescolor per si us ve de gust conèixer-lo una mica i veure què en diu d’aquest projecte!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s