La reina de las ranas no puede mojarse los pies


La reina de las ranasS’acosta Sant Jordi i les editorials s’afanyen a treure novetats llamineres per la diada del llibre. Libros del zorro rojo presenta aquest mes de març una fantàstica faula infantil de Davide Cali il·lustrada per Marco Somà, La reina de las ranas no puede mojarse los pies.

La reina de les granotes no pot parlar amb les altres granotes, no pot mullar-se els peus (només faltaria!) i ha de tenir una gran fulla de nenúfar per a ella sola. Ha de menjar les mosques més grosses i donar ordres per a castigar les granotes que no obeeixin immediatament. Però… què fa que una reina sigui reina? Per què ella ho és i no ho pot ser una altra granota?

Interessant reflexió per parlar amb els més petits de l’origen del poder i de fins a quin punt pot arribar a ser absurd i arbitrari el fet de manar. Si en teniu ocasió, feu-hi un cop d’ull i ja veureu com us agrada!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s