Pergamí, el fill del caçador de llibres


9788424640675Avui us presento la història del petit Pergamí, el fill únic del bibliotecari del regne eslau d’An. Si llegiu el llibre (i us ho recomano molt!) us trobareu immersos en la recreca d’un llibre maleït que caldrà que en Pergamí trobi per poder salvar el seu pare, el Caçallibres, de la maledicció d’un dimoni que l’ha deixat sense poder llegir, parlar ni escriure (un infern per a un bibliotecari!). El viatge us portarà a caminar al costat de dimonis, a trobar-vos profetesses que fan un xic de por, llegendaris cavallers condemnats a la bogeria o bruixots, entre altres! I tot, perquè el valent Pergamí pugui salvar el seu pare.

El llibre de Sergio A. Sierra il·lustrat per Meritxell Ribas és un autèntic carmelet! És d’quells que m’ha tingut  ben enganxada des del principi fins l’última pàgina! Darrere la clàssica estructura de la novel·la d’aventures moguda per la recerca d’un objecte que cal trobar per resoldre el conflicte inicial, Pergamí és una història àgil carregada de mitologia i tradicions eslaves que m’ha encantat conèixer de la mà d’un rerefons latent d’amor pels llibres i la lectura que, com us podeu imaginar, m’ha captivat.

Pergami


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s