1001 llibres infantils que s’han de llegir abans de créixer


Mireu quin llibres més xulo em vaig comprar ahir!

Captura de pantalla 2013-03-28 a las 11.06.13

Estic com una nena amb sabates noves! No paro de fullejar-lo i llegir ressenyes! Només el títol i la il·lustració de la portada (òbviament!) ja em va cridar l’atenció però en veure que un dels autors és en Quentin Blake, ho vaig tenir claríssim!

El llibre s’organitza en funció de les edats dels lectors (0-3, a partir de 3, a partir de 5, a partir de 8 i a partir de 12 anys), fet que facilita molt la rereca de títols pensant en una classe o algú en concret. El que trobem passejant per les més de 900 pàgines d’aquest volum és un seguit de ressenyes no gaire llargues de diferents obres de la LIJ acompanyades d’il·lustracions i imatges de les cobertes originals. També s’hi inclou l’editorial, l’any de publicació, la nacionalitat i la temàtica. Ah, i de tant en tant, trobem ressenyes que han escrit autors importants de la LIJ com per exemple Michael Morpurgo que ens recomana Just so stories de R.Kipling.

Captura de pantalla 2013-03-28 a las 11.37.34

És un llibre que crec que mai no em cansaré de fullejar i que si teniu ocasió de consultar, segur que passeu una bona estona saltant de pàgina en pàgina retrobant lectures que us han acompanyat i descobrint-ne de noves que tindreu ganes de llegir!


3 thoughts on “1001 llibres infantils que s’han de llegir abans de créixer

    1. Hola Alba,
      El vaig comprar a Casa Anita al barri de Gràcia de Barcelona. Em sembla que em va costar uns 30€, però no t’ho podria assegurar… 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s