El Petit Príncep fa 70 anys!


482371_566459846711481_1545709391_nFa un any celebràvem l’aniversari de la publicació del Petit Príncep recordant-ne frases cèlebres d’aquelles que ens han acompanyat al llarg de la vida. Enguany, no podíem passar per alt la data!!

I és que avui el Petit Príncep fa 70 anys! 

Si remeneu per la xarxa buscant frases, imatges o vídeos del Petit Príncep, veureu que la cerca és infinita! Una de les coses que més m’ha cridat l’atenció és que el llibre ha estat traduït a més de 180 llengües entre les quals n’hi ha de poc conegudes (almenys per a mi!) com el friülès (es parla al nord-est d’Itàlia), el sobreselvà (es parla a la part occcidental del cantó suís dels Grisons), el telugu (es parla a determinades regions de l’Índia), el marathi (es parla al centre i a l’oest de l’Índia), el tàmil (es parla al sud de l’Índia), el papiament (lleguna criolla caribenya semblant al portugués) o el feroès (llengua escandinava que es parla a les Illes Fèroe).

Això m’ha portat a buscar imatges en diferents idiomes de la mítica portada que a tots ens ve al cap quan pensem en el Patit Príncep i aquí teniu els resultats de la meva petita recerca! És increïble!

Per molts anys Petit Príncep!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s