SPOT, un app genial!


Que el món digital ha entrat amb força a les nostres vides és una evidència, i una mostra d’això la trobem també al món de la Literatura Infantil i Juvenil amb les apps per a tauletes i dispositius mòbils.
fishy
Fa dies que jugo amb “Spot”, una app sense paraules, amb unes imatges molt potents i una estructura narrativa de múltiples possibilitats. El seu creador és David Wiesner (autor que va revolucionar el món de l’àlbum amb Flotante, del que algun dia us hauré de parlar perquè em té ben atrapada) i això ja és garantia de qualitat.
Sense més explicació, us la presento amb un vídeo, per allò de que una imatge val més que mil paraules:
A més a més, l’app ve acompanyada d’un ebook gratuït que ajuda a la mediació de la lectura i facilita l’accés al món digital wiesnerià.
Si bé és cert que queda molt camí per a recórrer i que de moment, només les trobem en anglès i per a sistema iOS, estic convençuda que la literatura digital per als més petits en format app ha vingut per quedar-se i no podem passar-la per alt. Us convido a que us descarregueu “Spot” i us deixeu endur per la màgia de les seves múltiples narracions!

2 thoughts on “SPOT, un app genial!

  1. Em resistiré tant temps com pugui a la literatura digital. A més, em diuen els editors que les vendes d’ebooks han baixat molt. Aquest deu ser un altre concepte, no sé si triomfarà com dius, però de moment em sembla que jo no hi contribuiré.

    1. Jo no sóc consumidora d’ebooks. Ho vaig ser en el seu inici per allò de veure què era i crec que no vaig arribar a llegir ni dos llibres… A mi on hi hagi paper que no em venguin la pantalla…
      Ara, això és un altre concepte! En aquet cas, per entendre’l bé, cal que coneguis l’obra de Wiesner, els seus àlbums. Entenc aquesta app com un complement a la seva obra, com un joc, un divertiment per als petits de casa (o no tan petits, que jo m’hi entrtinc estona!) que gaudiran reconeixent-hi elements del món de l’autor que hauran vist en algun dels seus llibres.
      Tampoc no pretenc convèncer-te, eh! La teva és una opinió que respecto i comparteixo! Simplement, penso que això és una altra cosa un món d’apps que anirà en augment i que, per la seva relació amb la LIJ, no podem obviar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s