La noia del mar


Quan la Morgan rellisca a les roques i cau al mar, la Keltie la salva de morir ofegada. A partir d’aquí, les dues noies es fan amigues i de seguida veurem que entre elles hi ha alguna cosa més que amistat.

Aquesta és una història d’amors iniciàtics i de descobertes, però també de secrets d’aquells que fan mal quan surten a la llum. Una novel·la gràfica realista, però amb una bona dosi d’elements fantàstics que la fan molt atractiva. Quan descobrim que la Keltie no és una noia sinó un ésser màgic, la narrativa adquireix un to que juga entre la realitat i la ficció i que ens presenta una història d’amor lèsbica entre adolescents, amb tots els dubtes i pors que qualsevol primer amor ens desperta.

L’he trobat una història tendra i bonica, que parla de les relacions familiars, de les dinàmiques entre grups d’amigues, de dir-se les coses però també d’amagar-les, i sobretot, una història que parla d’acceptar-se i ser valentes tant en l’àmbit personal com el social.

🎒 #BibliotecaEscolar: L’he llegit pensant en el meu alumnat i com a possible lectura candidata a formar part del #BufetLlibre de Secundària, i sens dubte penso que és molt adequada per tenir a la BE i especialment per la franja de 1r i 2n d’ESO, que sempre queda més fluixa de bones propostes de lectura, tot i que a 3r i 4 també crec que funcionarà molt bé.

FITXA DEL LLIBRE:

  • Títol: La noia del mar
  • Autora: Molly Knox Ostertag
  • Editorial: Astronave
  • Pàgines: 256
  • Enquadernació: cartoné

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s